Prenumerera
Prenumerera

Kevin fick bara 3 års fängelse för 42 digitala barnvåldtäkter -manipulerade i chattkonversationer

29-årige Kevin Domaoan Olsson från Malmö är den man som bara fick 3 års fängelse efter att ha blivit dömd för 42 digitala barnvåldtäkter. Han mötte sina offer på digitala forum såsom Discord och Snapchat. Enligt rätten har han tilldömts straff för andra sexualbrott och massvis med digitala våldtäkter mot barn sedan innan, vilket gör att dessa 42 fall enbart behöver ge honom 3 år till som påföljd, vilket Svenska Morgonbladet skrev om härom månaden.

De första anmälningarna kom 2018 -2019 från flickor från Sverige men han har begått övergrepp mot barn ifrån hela världen.

Flickorna verka ha utsatts för samma sak. Vid en stor insats hösten 2019 kunde han identifieras och gripas. Grova barnporrbilder upptäcktes när polisen beslog tog hans digitala utrustning.