Prenumerera
Prenumerera
LOS ANGELES, CA - OCTOBER 06: Model/Actress Amber Rose atttends the Amber Rose Slut Walk 2018 in Los Angeles, California. (Photo by Glenn Francis/Pacific Pro Digital Photography)

Rikard Högberg: Är vänsterkändisar på väg ut?

Under många år har knarkkanalerna, det vill säga MSM-kanaler på televisionen eller även kallad ”dumburken” och andra globalistiska medier, lurat oss att se upp till flummiga vänsterkändisar.

Sedan ett antal år har vi kunnat skönja hur Hollywoods kändisar och flumvänsterkändisar blir mer och mer bortkopplade, som till exempel Robert de Niro. En välkänd krogägare i East Windsor, New Jersey, Guy Fiere, slängde ut Robert de Niro med medföljande gäng från hans krog ”American Kitchen & Bar”.

Robert de Niro hade kommit in på restaurangen och satt sig vid ett bord med sitt gäng för att äta middag. Då dyker ägare Guy Fiere upp och går direkt fram till Robert de Niros bord och säger: ”Go dine at some woke restaurant”! Detta varpå ett häftigt ordutbyte uppstod. Sedan lallade Robert de Niro i väg med sitt kompisgäng till någon vänsterflumvänlig krog.