Prenumerera
Prenumerera
Tor-Björn Änglasjö, vd för Frihetsnytt

Tor-Björn Änglasjö om manifestationen mot SVT: ”Din plikt att vara där”

Tor-Björn Änglasjö, vd för Frihetsnytt, ska delta vid och hålla tal under manifestationen mot public service som äger rum lördagen den 13 april kl. 16.00 i Tessinparken. ”Det är din plikt att vara där. Varje person som läser det här har en plikt att göra motstånd mot vansinnet. Tänk inte att någon annan ska göra det. ´Någon annan´ är död – nu är det dags för DIG att ta ansvar”, skriver han till Svenska Morgonbladet.

Enligt Tor-Björn Änglasjö är går public service ”globalisternas ärenden”, vilket får ”enorma konsekvenser”.

”Det är helt uppenbart för varje normalt funtad människa att SVT med flera har missbrukat sin ställning och att public service idag har blivit ett propagandaverktyg som istället för att granska makten åt folket, granskar folket åt makten. Hade vi haft en public service värd namnet hade vi ALDRIG varit där i är idag. De har vilselett, lurat och ljugit för folket”, skriver han i ett mail till Svenska Morgonbladet.

De frågor som Änglasjö är mest bekymrad över public services rapportering kring är bland annat det folkutbyte som pågår i Sverige.

”Vi massimporterar icke-svenskar och vi är på god väg att radera ut oss själva. Detta är något som SVT vägrar ta i.”

Vidare menar han att Sverige har stora problem med rasism mot svenskar.

”Varje dag pågår en omfattande rasism mot svenskar. Svenska flickor våldtas, svenska pojkar förnedringsrånas och svenska pensionärer utnyttjas. Det finns en utbredd svenskfientlighet i samhället. Detta är något som SVT vägrar beröra. Jag vill gå så långt att påstå att det på SVT finns ett utbrett hat och förakt mot svenskar och Sverige.”Sist men inte minst lyfter han även Nato och DCA-avtalet. Tor-Björn Änglasjö skriver att det knappt har yppats ett enda ord mot ”landsförrädarna i riksdagen sålt ut Sverige till USA och globalisterna”.

”Först när vi är med i Nato släpper man igenom lite halvslapp kritik mot Nato. Men vad fan spelar det för roll när vi precis gått med i krigsalliansen? Här hade SVT ett tydligt ansvar att informera folket men det vägrade de göra”, fortsätter han.

För den som söker vidare information om de frågor som public service brister i anser Änglasjö att alternativmedier ”generellt sätt” sköter nyhetsförmedlingen bättre än public service.

”Vi lyfter olika perspektiv och försöker att ta upp sådant som public service inte gör. Men givetvis har vi mycket att jobba på men mycket handlar om att public service har en fruktansvärt stor plånbok att hämta resurser ifrån medan vi får skrapa ihop så mycket vi kan och försöka skapa något med det.”

Frihetsnytts vd anser att det krävs stora förändringar för att förändra den bittra situationen som beskrivs inom statligt finansierad media i Sverige. I hans idealsamhälle hade varenda person som arbetar inom SVT och SR avskedats. De som ansvarat för och vetat om att missvisande rapportering ägt rum bör ställas till rätta och få ”stenhårda straff där det finns fog till det”.

”För att sedan få en bra public service igen behöver vi börja om från början. Stenhårda kontroller på objektivitet och stenhårda kontroller av de som jobbar där. Vi måste få tillbaka en objektiv public service. Exakt hur man ska gå tillväga får någon annan avgöra, jag vet bara att vi måste rensa ut det politiska träsken fullständigt för att komma på rätt kurs igen.”

Som en sista uppmaning till folket uppmanar Tor-Björn Änglasjö alla som kan att dyka upp på manifestationen som äger rum imorgon.

”Det är din plikt att vara där. Varje person som läser det här har en plikt att göra motstånd mot vansinnet. Tänk inte att någon annan ska göra det. ´Någon annan´ är död – nu är det dags för dig att ta ansvar.”