Prenumerera
Prenumerera
Bild: Svea Kanal

Svea Kanal: SwebbTV mörkar och är Epsteins hållhakar orsaken till att ingen sätter stopp i Gaza?

Svenska Morgonbladets samarbetspartner Svea Kanal, som drivs av Magnus Stenlund och kollegan Petra Agapi, lyfter frågor som mörkats av både etablerad media och alternativmedia. En av dessa är konspirationsteorierna om finansmannen och sexualförbrytaren Jeffrey Epsteins ö.

I programmet PM Konspiration 5 lyfter Magnus Stenlund och Petra Agapi den omfattande sex- och slavhandeln som bara i USA beräknas drabba mellan 600 – 800 000 barn om året.I samband med domarna mot Jeffrey Epstein, numera avliden, och hans ”hallick” Ghislaine Maxwell har många konspirationsteoretiker frågat sig vilka eventuella makthavare som kan kopplas till deras pedofila aktiviteter.

Enligt Magnus Stenlund och Petra Agapi har frågan mörkats – inte bara i etablerad media utan även inom alternativmedia. Båda två har en bakgrund på kanalen SwebbTV där de nekats utrymme för att tala om den högaktuella frågan.

En uppföljning av det femte programmet i serien PM Konspiration gjordes i det sjätte avsnittet. I det avsnittet lyfter de sexualförbrytarnas kontroversiella kopplingar till den Israeliska staten. Frågan är om Epsteins hållhakar till och med kan vara orsaken till att ingen sätter stopp för krigsförbrytelserna i Gaza?