Prenumerera
Prenumerera
Naturkatastrofer i Australien 2020 /https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Orroral_Valley_Fire_viewed_from_Tuggeranong_January_2020.jpg

Krönikör Rikard Högberg: ”Klimatkris” är ett sätt att lura folket

Genom att bombastiskt trumpeta ut att klimatet är i fara kan överheten se till att folket eller deras fårskockar lyder. På engelska heter det ”sheeple”. Jag tycker det är en bra beteckning på okunniga, ofta egotrippade personer, som inte vill ta till sig ny information eller nya data som gör att man börjar tänka i nya banor.

Gammelmedia, även kallad ”mainstream-media” på engelska, lyder villigt och kommer med tomma hot. Ett sådant hot var att isbjörnarna skulle dö ut. Anledningen till att isbjörnarna höll på att dö ut var att miljardstinna bankirer och globalister jagade isbjörn med helikopter, ungefär som när man sköt bisonoxar från tågen i vilda västern.

Jakten på isbjörnar slutade 1973. Då slöts ett avtal mellan ett antal berörda länder att upphöra med jakten och vid det tillfället fanns det åtta tusen isbjörnar. Nu finns det trettio till trettiofem tusen isbjörnar och i många fall jagas grönländska familjer av djuren. Jag utgår ifrån att globalisterna tycker att det är bra att isbjörnar äter upp oss människor. De vill bli av med så många som möjligt här på jorden.