Prenumerera
Prenumerera

Krönikör Rikard Högberg: Det olagliga fängslandet av Dr. Reiner Fuellmich

Krökikör Rikard Högberg: Dr. Reiner Fuellmich är en advokat och talesman för Stiftung Corona Ausschuss, en icke-statlig utredningskommitté med säte i Tyskland. Han ska ha spelat en viktig roll i Volkswagen-utsläppsskandalen och stämde framgångsrikt Deutsche Bank, där han tidigare arbetat, i små bolåneärenden.

Dr. Fuellmich förstod redan 2020 att sprutor mot covid-19 var farliga för människor. Tillsammans med kolleger dokumenterade han lagöverträdelser, medicinsk felbehandling och vetenskapligt bedrägeri i samband med det skandalomsusade covid19. De som fick saltvatten i stället för genmodifierade medel i sprutorna klarade sig.

Talesmannen organiserade en rättegång kallad Nuremberg 2.0. Detta gjorde att högt uppsatta direktörer, som tjänade förmögenheter i lön och på aktieklipp, började agera. Dessa hittades av Justus Hoffman, Marcel Tremplin, Anthonia Fischer och Viviane Fischer samt Dr. Fuellmichs assistenter som var med i den kommittén som Dr. Fuellmich skapade år 2020.