Prenumerera
Prenumerera

Musk i hatstorm – kallas ”antisemit”

Elon Musk, ägare av plattformen X, får reprimander i sociala medier efter att han instämde med en användare på plattformen. Ett stort antal profiler anklagar mångmiljardären för att vara antisemit.

”Okej. Judiska grupper har drivit exakt samma dialektiska hat mot vita som de vill att folk ska sluta använda mot dem. Jag är djupt ointresserad av att bry mig ett skit om hur västerländska judar kommer till den stötande insikten att de horder av minoriteter som stödjer attacken av deras land inte tycker om dem så mycket”, skriver användaren The Artist Formerly Known as Eric via X.Mångmiljardären och plattformens ägare, Elon Musk, håller med om uttalandet och kommenterar i sin tur ”Du har sagt den faktiska sanningen”.

Nu haglar kritiken in mot Musk, som anklagas för att vara antisemit.