Prenumerera
Prenumerera
https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Uppsala_Cathedral_from_castle.jpg#/media/Fil:Uppsala_Cathedral_from_castle.jpg

Uppsalavåldet härstammar ifrån Istanbul – buss vid skottlossning ägs av ”svensk”

Den nya våldsvågen i Stockholm har sin grund i ett våldsbbrott i Istanbul den 6 september. Därmed är det väldigt märkligt då Erdogan anklagar Sverige för att vara det land som hanterar brott och terror med slapphet, vilket vi också gör. Det verkar dock som att Turkiet har liknande problem.

Det började således i Istanbul den 6 september, när två oidentifierade och maskerade män på motorcyklar öppnade eld mot ett café och de personers som där vistades.

Personerna på caféet svarade med att skjuta tillbaka mot männen på motorcyklarna och de hela resulterade en intensiv med kort eldstrid. En 37-årig azerbajdzjansk medborgare, som råkade befinna sig på caféet under den väpnade konfrontationen, fick skador på sin vänstra arm och ben men klarade sig utan livshotade skador.