Prenumerera
Prenumerera

Krönikör Per-Anders Grunnan: Agenda 2030 och frontfigurer för globalismen

Frontfiguren för globalismen 2001 var USA:s president George W Busch. När han framträdde i Göteborg hade han media och hela vänsterrörelsen emot sig och emot globalisterna. Kravaller uppstod, en demonstrant sköts och hade saboterats.

Efter denna händelse tänkte globalisterna om:

”Ok, detta funkar inte. Vi måste, för det högre syftet, få till en icke demokratiskt vald världsregering (som styrs av oligarker) neutralisera de krafter som har störst potential att hindra oss; vänstern och journalisterna!”

Vad vill vänstern ha: Jo, medborgarlön. Ok lägg in det i den globala lösningen för agenda 2030! Men vänstern vill även ha ett könsneutralt samhälle! Ok, låt oss stödja det också, men det måste i så fall kopplas till en global åsiktskontroll. Sagt och gjort!

Vad vill journalisterna ha? Jo, en omfattande kampanj kring en klimatkris som beror på mänsklig påverkan. Ok, låt oss stödja det och koppla lösningen till globala lösningar av problemet. (Samtidigt får vi tysta de tyngsta vetenskapsmännen som kan avslöja tramset). Underbart, nu är alla journalister som tidigare hatade globalismen våra främsta förespråkare. (De gör ju jobbet åt oss gratis). Äntligen, kan vi stackars miljardärer koppla av och se vänstern och media i hela västvärlden göra jobbet åt oss: Att skuldbelägga och sedan skambelägga hela den medelklass som statistiskt sett är riskabel i en eventuell debatt om denna oheliga koalition. 

Kungahusen är med. Norges och Sveriges för att de i sina hjärtan omfattar ett vänsternarrativ i etiska frågor (jämför den svenska synden 1968). Det engelska kungahuset är med oss för att deras pengar ligger i våra förvaltningar. Det danska kungahuset rår vi inte på så länge drottningen är seriöst kristen. (Drottning Silvia har förlorat sin dotters och sin sons öra sedan de blev de blev övertygade av våra nyttiga idioter).Så vad återstår? Ops, vi fick problem med Ungern och Polen. Låt oss ge Polen lite respit för att knäcka Ungern. Vår bästa kompis Soros med en suspekt historia under andra världskriget vill inte att hans samarbete med nazisterna ska komma ut, så låt oss framställa Ungern som odemokratiskt även om de använder samma tillsättningsordning av domare som liberala Sverige. Polen får vi vänta med tills vi klarat av införlivandet av Ukraina i EU och under världsregeringen. 

Ops, vi fick problem med USA när folket valde Trump till president. Han har till och med mage att konfrontera World Economic Forum och förorda alla länders rätt till egen suveränitet.

Ok, släpp lös allt på honom så kan vi tillsätta en egen nickedocka efter honom. Sagt och gjort. 

Nu har vi ordnat med en bra ordning. Låt oss släppa lös vår patenterade Covid 19. Wow, vilken show kineserna ordnade med när de lät journalister filma när svetsade igen dörrarna till lägenhetshus. Kina är ett ledande exempel. Låt Claus Schwab uttala det, samtidigt som han berömmer Kinas implementering av ett socialt krediteringssystem baserat på övervakning genom ansiktsigenkänning. Detta är ju jackpot för världsregeringens planer. Med nedstängningarna baserat på vaccinet kan vi ju både minska världens befolkning (låt oss göra oss av med ätarna) och drilla västerlandet i lydnad utan ifrågasättande (se Nya Zeeland, Canada, Storbritannien, USA och Frankrike). Underbart, ok vad ska vi göra nu?

Men, snälla, vi har ju tjatat om vikten av ett krig sedan Hillary Clinton ställde upp i presidentvalet. Låt oss nu göra följande: Skriv kontrakt på ukrainsk jordbruksmark och ge dem lån mot att de globalistiska bolagen får tillgång till marken vid problem, belåna ukrainarna långt utöver deras betalningsförmåga och när det hettar till be dem stå upp för marken ni i praktiken köpt. Ryssen kommer att hoppa i taket! Men finns inte en risk för att Europas ekonomi skadas svårt av en konflikt med Ryssland? Jo, men vi här i Davos kommer ingen att skadas, det är de små och medelstora företagen med åsikter som vi, enligt vår överenskommelse med vänstern, ska motarbeta som skadas. Ju mer de lider, går i konkurs o s v ju färre finns det som kan utgöra ett hot mot våra planer på en världsregering. De kommer tacka oss senare när vi inte längre behöver fjäska för vänstern och journalisterna. När vi väl tagit ifrån de folkvalda parlamenten deras roll kommer alla parlament och kungahus tacka oss för att vi låter dem finnas kvar. 

Detta låter bra för oss i eliten. Tur att vi tillhör den eller hur?