Prenumerera
Prenumerera
https://www.telegraph.co.uk/business/2023/03/28/net-zero-ban-petrol-cars-chaos-brussels-climbdown/

Ovaccinerade golfproffset Linn Grant missar tävlingarna

USA håller fortfarande hårt i landets restriktioner i samband med COVID-19. Inreseförbutet för ovaccinerade är förlängt med en målad, till och me den 11 maj, och golfstjärnan Linn Grant kan således inte delta i årets första major.Den svenska Linn Grant är nämligen ovaccinerad och kan inte delta i Chevron Championship som avgörs i Texas om två veckor. Hon missar även lagtävlingen International Crown i San Fransisco som börjar i maj.

-Oavsett hur det blir kommer jag få fler tävlingar på LPGA-touren i år än förra året, och oavsett kommer jag kunna spela majors (British Open och Evian Championship). Så länge jag kan fortsätta spela och utvecklas och känna att jag har tävlingar som pushar mig och kan ta mig framåt, så sitter jag ganska lugn, sa Linn Grant till TT i en tidigare intervju.