Prenumerera
Prenumerera

Deras krig mot Trump – Makthavarnas metoder för att utplåna vår frihet och demokrati

Krönikör Runar Sögaard: En frihet och demokrati som människor offrat sina liv för att kunna ge oss är under attack (Del 1 av 2)

Mitt i ett brinnande globalt paradigmskifte, vars konsekvenser fullständigt kommer förändra världen som vi känner den, och innebära oöverskådliga konsekvenser såväl ekonomiskt och socialt som militärt, så ägnar media sig åt att underblåsa och öka polariseringar, förfalska historien, förleda människor och underhålla världen med en fullständigt vansinnig cirkusföreställning som pågår i USA.

Världen tvingas bevittna den, politiska ledare studerar den, ideologiska och militära motståndare försöker utnyttja den för att kunna möjliggöra den nya maktbalansen de är ute efter att genomföra. Denna osannolika fars kan ytligt sett tyckas vara underhållande och intressant, men faktum är att den är fullständig ödesdiger och djävulskt skrämmande.