Prenumerera
Prenumerera
By Gage Skidmore from Surprise, AZ, United States of America - Donald Trump, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=95662195

Trump: Biden kan skapa tredje världskrig

Under måndagen höll den före detta amerikanske presidenten Donald Trump ett tal i Florida. Enligt honom kan den nuvarande presidenten Joe Bidens ageranden i konflikten med Ryssland leda till världskrig. Den ukrainske presidenten Volodymyr Zelensky har tidigare sagt att det kommer att bli ett tredje världskrig om Kina väljer att stödja Ryssland.”Om ni tittar på och förstår Bidens ageranden i Ukraina ser nu att han systematiskt, men kanske omedvetet, driver oss till vad som kan komma att bli ett tredje världskrig. Hur galet är inte det?”, skrev den före detta presidenten även på sin sociala medieplattform Truth Social.

Vidare sa han under sitt framträdande i Florida att om han blev vald till president igen skulle han kalla in Rysslands ledare Vladimir Putin och Zelensky till ett möte för att lösa konflikten länderna emellan.