Prenumerera
Prenumerera
Av Anything Goes With James English - https://www.youtube.com/watch?v=fhUi1htVeJc (~7:21)License shown in archived video. Archived 2022-07-30 at the Wayback Machine, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=122052081

Izabella Jarvandi: Stabila samhällen skadas av nyrika män och morallösa feminister

Ledarredaktionen: Färgglada bilar att skryta om, kvinnor i mängder, utan ambition att köpa en ring åt deras finger – helst nakna eller i små bikinis. Så beter sig bröderna Tate. Och vi har en ung generations kvinnor som inte kräver att män beter sig bättre, därför finns denna jargong.

Bröderna Tate har precis denna oanständiga stil och attityd som etablissemanget skulle önska att vi konservativa tillfullo övergick till. Faktum är att många ungdomar, och i synnerhet unga män, anammar profilernas beteendemönster.

Jag håller med Andrew Tate när han talar om att kvinnor inte bör ligga runt. Däremot blir det ytterst fånigt när han och brodern Tristan talar i nästa video om sina “side chicks” och “main chicks”. Vilken sund kvinna skulle önska att vara en bland flera andra kvinnor? Om hon var just det – varför skulle hon vilja ha en man som påtalade detta inför allmänheten? En gång i tiden hade man i alla fall anständighet att hålla tyst om älskare och älskarinnor för att alltid resursmässigt prioritera frun högst och formellt sett, i det fall kemin kanske inte varade livet ut inom äktenskapet.

Som om det inte vore nog med den livsstil som bröderna själva skryter om men därutöver talar de gärna vidlyftigt om sina företag inom porrindustrin. Ja, ni läste rätt – porrindustrin. Jag ser sällan familjer som haft pengar över många generationer som agerar så. Old money värdesätter helt enkelt en kultur som skapar stabila relationer och att den mänskliga ofullkomligheten inte skyltas i det offentliga rummet som om det vore lovvärda handlingar.

Vi talar alltså om två män som varit en del av en industri som degenererar män – även unga män. Det är en industri där kvinnor förvisso tjänar gott om pengar men säljer både sin heder och sexuella anknytning.

Men det är feministerna som öppnade upp för det. Via 68-rörelsen möjliggjorde de fri sexualitet och helt plötsligt blev sexualitet någonting som inte behövde höra ihop med tvåsamhet. Feministerna och 68-vänstern ville ha denna sexuella lekfullhet, helt åtskild ifrån seriösa bindningar inför gud och en församling. Men när konkreta spelregler för män och kvinnor försvinner kan könen börja utnyttja varandra.Vidare kan jag inte låta bli att påtala hur osmakligt det är när människor skryter om tillgångar byggda på sedlöshet. I en materialistisk värld som präglas av överkonsumtion kan jag förvisso förstå mig på det, jag har trots allt vuxit upp med samma trender som alla andra i min generation. Bröderna Tates fåfänga blir varningsklockan. Men vad kompenserar de för?

Jag kan öppet erkänna att jag förmodligen skulle klappa till en man om han gjorde som Andrew Tate berättar i en intervju: Han satte sina fem flickvänner runt ett bord och föreslog att samtliga skulle bli hans cam-girls. När Pandoras ask har öppnats kan alla form av galenskap fortlöpa mellan män och kvinnor.

Det är dessutom feministisk dubbelmoral att sexköpsköpsåtal är mer än välkomna i vårt porrsurfande samhället. Masskonsumtion av porr som förstör manlighet är alltså värre en att köpa sex en natt. Utan att lägga någon värdering i det ena eller det andra just idag vill jag påminna om hur viktigt konsekvent handlade är för att upprätthålla ett seriöst samhälle. Att kritisera män som köper sex men samtidigt vara mot alla annan sexualmoral är hyckleri. Detsamma gäller egentligen den som kritiserar den sexliberala kulturen samtidigt som denne glorifierar cam-girl industrin – något bröderna Tate gör i många av sina uttalanden.

Det är således hyckleri av feminister som hatar sexköpare som Paulo Roberto och pornografi men som hyllar den Sex, Drugs and RocknRoll-rörelse som födde denne postmoderna sexdegenerering från och med 1960-talet.

Det finns bara ett sätt ta oss tillbaka ifrån detta – förkasta nyrik manlig vällust samt feministernas strukturlöshet på samma gång – för de föder varandra. Att vårt samhälle återigen omfamna kristendomen, äktenskapen och en interaktion mellan man och kvinna som ska bygga på ett långsiktigt och socioekonomisk starkt band är avgörande för en stark nation och familj. Därför ska vi hylla konservativa som bygger sina liv på klippan, företag som inte bygge på köttets lustar och män som har som huvudsaklig ambition att uppvakta en kvinna för att försörja henne och deras framtida barn på ett respektabelt vis.

Skribent Izabella Jarvandi