Prenumerera
Prenumerera
https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bashar_al-Assad_meets_with_Khamenei_2022_(cropped).jpeg#/media/Fil:Bashar_al-Assad_meets_with_Khamenei_2022_(cropped).jpeg
https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bashar_al-Assad_meets_with_Khamenei_2022_(cropped).jpeg#/media/Fil:Bashar_al-Assad_meets_with_Khamenei_2022_(cropped).jpeg

Assad: Trött på Wokekulturen

Den syriske presidenten Bahar al-Assad uttalar sig kritiskt gällande den liberala utveckligen runtom i världen.

”Nyliberalismen är baserad på att uppmana till en total dekadens av moralen. Den vill separera människan från alla principer och värderingar”, inleder presidenten sitt anförande.

Assad som studerade medicin vid universitetet i Damaskus och, utöver sin politiska bakgrund, har ett förflutet som läkare är djupt kritisk till den identitetspolitik som bedrivs – inte minst i väst. Han är kritisk till både homosexuella äktenskap, och det faktum att homosexualitet normaliserats. Även bristen på religiösa trosuppfattningar, droger samt att barn skulle sakna en biologisk könsidentitet är någonting som Assad gärna talar vidlyftigt om.religiösa trosuppfattningar, droger samt att barn skulle sakna en biologisk könsidentitet är någonting som Assad gärna talar vidlyftigt om.

”Detta är emot människans natur – enda sedan människor började skapa sina egna idoler och gudar har så har ett barn tillhört sin familjs religion. De (nyliberalerna) går emot mänskligheten”, avslutar Assad.