Prenumerera
Prenumerera
Av Jesper Ahlin Marceta - Eget arbete, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=122088680/Av President.gov.ua, CC BY 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=122008710

Izabella Jarvandi: Paludan markerar indirekt – främmande makt ska ej få påverka Sverige

Ledarredaktionen: Turkiets president Erdogan kan bli den nyttiga idiot som skyddar Sverige ifrån den överstatliga militäralliansen Nato. Och Rasmus Paludan kan imorgon samla en folkmassa som retar upp Turkiet till den grad att Sverige inte släpps in i Nato. Först en docka som efterliknar den turkiske presidenten, och nu en koranbränning utanför den turkiska ambassaden planerat att genomföras idag av Rasmus Paludan. Den muslimske ledaren lär inte vara lyckligare över helgens kommande aktioner som godkänts av svenska myndigheter. Paludans intentionsinriktning har sedan innan fått stöd av tingsrättsbeslut och tillskillnad ifrån Turkiet är det domstolen i Sverige som har det sista ordet, inte myndigheterna och den exekutiva makten. Demonstrationerna är således lagliga och kan inte stoppas, trots att Ankara idag försökt påverka Sverige till att göra det genom att markera till det svenske turkietambassadören.

Även SD-ledare Jimmie Åkesson kallade Turkiet för en diktatur i veckas riksdagsdebatt. Tyvärr backar hans parti den regering som idag vill sälja bort Sveriges alliansfrihet, som pris för att delta i en globalistisk hegemoni.

Rasmus Paludan har verkligen klurat ut hur man provocerar människor och än en gång återvänder den dansk-svenske politikern till sitt fädernesland Sverige. Tidigare har jag varit kritisk till att han provocerat invånarna i mångkulturella områden – jag anser inte att det behövs. Däremot är det just nu allas vår plikt att göra det vi kan för att svenska ungdomar ska slippa gå i döden för konflikter som exempelvis USA har startat i mellanöstern via ett Natodeltagande. Dessa konflikter angår inte Sverige – så enkelt är det.

Precis som jag nämnt i diverse videor på YouTube så är inte andra länders medborgare Sveriges ansvar. Detta är inte för att vi är elaka eller för att vi vill diskriminera någon, utan för att vi har ett ansvar för de människor som bor här. Om inte den svenska staten skyddar dess medborgare – vem ska då göra det? Förvisso är syftet med Nato att andra länder ska vara allierade med Sverige, men hur gynnsamt är det när vi som land inte är speciellt benägna att starta några konflikter. Sverige skulle bli utnyttjat som Nato-medlem, men ytterst få vågar lyfta frågan.

Vi är inte i behov av en stor militär allians som dessutom kommer att dra in oss i ännu fler konflikter, det är endast kontraproduktivt.

Att fortsätta trigga Turkiet, och även Ungern som också sagt nej till Sveriges Nato-ansökan, kan vara det enda sättet att skydda vårt land. Om Sverige behöver militär hjälp kan detta ske genom att utveckla de redan befintliga försvarssamarbeten vi har inom vår nordiska gemenskap. Här har vi länder som historiskt sammankopplats med Sverige. Vi har den av samma närregion och delar säkerhetspolitiska intressen.

Rasmus Paludan må bränna en Koran för att han hatar islam, men jag ser det som att han bränner en utländsk yttring, för att försvara vår nordiska suveränitet, och i synnerhet vår svenska.Ända sedan vi var barn har vi blivit matade med ord som “fred”. I skolan konstruerade vi fredsduvor på FN-dagen, och hade trendande mönster med fredsmärken på våra kläder. (FN är en postmodern och globalistisk symbol, men jag nämnder organisationer som exempel)

Alla trodde vi på dessa ord om fred på vår jord, när vi hängde våra pysselprojekt i fönstret vid klassrummen. Vi har således vuxit upp och fått samma budskap inpräntat i oss om och om igen – men nu helt plötsligt ska vi förstå att staten vill skicka ut oss i ett krig?

Om Ryssland invaderar Baltikum ska våra svenska syskon, föräldrar, släktingar och vänner vara först där, enligt artiklar i mainstream media för ett par veckor sedan. Ambitionen är att de åt Nato ska strida mot andra Européer. Vissa antiglobalister menar till och med att USA och EU hetsat fram detta krig genom att flytta fram sina och Nato:s positioner allt närmare den ryska gränsen.

Den brittiska globalistkritikern, Nigel Farage, sa i ett tal i Europaparlamentet att ” EU imperiet” uppmuntrade till Euromajdan-upproret (2013-2014) som ledde till att den rysslandsvänliga presidenten i Ukraina, Viktor Janukovytj, avsattes. Detta ska ha banat vägen för den USA-vänliga Zelenskij som hjälp väst att provocera Ryssland i flera år, bland annat genom att bespotta Minskavtalet, ett fredsavtal som bland annat framhäver Krims ryssvänliga population frihet att odla denna inställning.

Genom en upptrappad konflikt med Ryssland, som resulterat i begränsad försäljning rysk gas och olja, öppnar Ryssland-Ukrainakriget upp för att USA kan sälja allt mer, gas, olja och vapen till Europa och världen. Detta medan vi svenskar säljer ut vår suveränitet.

Vi ska inte låta utländska intressen och främmande makter, såsom USA och krigsindustrin, använda svenska liv för sina vinstsyften. Därför vore det bra om så många som möjligt backar upp Paludan vid den turkiska ambassaden idag och demonstrerar för att hålla, Erdogan, Nato och utländska intressen och stater borta ifrån Svea rike.

Izabella Jarvandi