Prenumerera
Prenumerera
@ Interpol

Han ligger bakom gårdagens våld i Stockholm- Turkiet vägrar lämna ut honom

Våldsdåden den senaste dagen är av allt att döma kopplade till denna gängledare och hans kamp mot rivaliserande nätverk. 2022 greps han i Turkiet men verkar ha släppts. Han kan nu driva sin kriminella gängverksamhet i Sverige ifrån Turkiet av någon anledning.

I Stockholm pågår nu ett krig mellan två knarkkungar och deras respektive nätverk. I december förra året ställdes nio personer med anknytning till mannen på bilden inför rätta. Det rörde sig om grova narkotikabrott, men även om åldringsbedrägerier.

Förundersökningen mot de 9 personerna omfattar 5 000 sidor och kretsade mestadels kring denna man som länge härjat i Uppsala och Stockholm. En hel del av hans uppsalaverksamhet är förlagt till utanförskapsområdet Gottsunda.