Prenumerera
Prenumerera
By Anders Hellberg - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=77270098

Kulturredaktionen: Riktig godhet uppvisas inte som spektakel

Greta blev arresterad och borttransporterad av polis förra veckan. Så fick hon vara i centrum igen! Det där med kändisar som blir arresterade och borttransporterade av polis är vanligt förekommande. De älskar att visa upp sin förmenta godhet. Claes Malmberg satt i Måndagsklubben och visade upp sin godhet som var något utöver det vanliga. För att inte tala om Annie Lööf som dessutom varit hotad av ett psykfall. Inser de att de flesta genomskådar hyckleriet och tomheten i deras skamliga spektakel.

   Verklig godhet sker i det dolda som med Steve McQueen som hade för vana att kräva gratis föremål från studion när han gick med på att göra en film, som elektriska rakhyvlar, jeans, T-shirts och andra föremål. Det upptäcktes senare att han dessa saker till Boys reformatory school, där han tillbringade en tid under tonåren.