Prenumerera
Prenumerera
Av AleWi - Eget arbete, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=67244557

Stockholm: Mordförsök och sprängning – åtta minuters mellanrum

Onsdagskvällen blev till ännu en hektisk natt för polisen i Stockholm. Med bara åtta minuters mellanrum larmades de om två allvarliga händelser. Klockan 23:24 ringer flertalet personer in för att slå larm om en skottlossning i Gubbängen varpå en förundersökning om försök till mord inleds. Ingen person uppges vara skadad, men skotten ska ha varit riktade mot en lägenhetsdörr och två personer är frihetsberövade.Bara åtta minuter senare, klockan 23:32 får polisen fler larm angående en detonation vid en entré i Farsta. Än en gång klarade sig personerna på platsen undan utan skador, men en förundersökning gällande allmän ödeläggelse inleds kort därefter.