Prenumerera
Prenumerera

Konstnären Markus Andersson skriver om hur globalisterna skrämmer oss till anpassning

Under hela min barn- och ungdom var det ofta tal om, och varningar för, ”mörka krafter”. Det sades vara obskyra grupperingar, som visserligen aldrig sågs till men som fanns där ute långt borta i den stora världen; terrorister, extremister, och läskiga överlevande nazister. Men sen kom minsann de mörka krafterna till skolan. Några av de stora killarna hade blivit nynazister, ve och fasa! Det var läskiga äldre grabbar med skinnpaj och tatueringar som satte upp klistermärken med svenska flaggan, uppenbarligen ett mystiskt politiskt budskap. En gång ritade någon ett hakkors med spritpenna inne på skoltoaletten. Enorma utredningar tog vid; krissamtal och stora möten i aulan där rektorn talade med allvarstyngd röst om detta fruktansvärda som hade hänt i vår skola. Föräldramöten, förhör, sedelärande predikan dagligen, och det bedyrades att detta hemska, detta mörka onda, denna totalitära ideologi som ville störta demokratin och införa diktatur, skulle bekämpas till sista blodsdroppen och till vilket pris som helst.

Vi fick veta att det var minsann så här det hade börjat på trettiotalet. Någon hade ritat ett hakkors på toaletten och satt upp klistermärken med svenska flaggan, tydligen. När som helst kunde de här mörka krafterna ta över, och då skulle yttrandefriheten försvinna och det skulle stiftas lagar som gjorde staten allsmäktig och medborgarna maktlösa och helt i händerna på de totalitära krafterna. Polis och militär skulle hålla folket i schack, medborgarnas åsikter kartläggas i detalj. Samhällskritiker skulle förföljas och människor skulle därför vara rädda att säga vad de tänkte och tyckte. Granskande journalism skulle förbjudas och alla möjliga former av tvång skulle införas. Så föreställde man sig alltså att framtiden skulle te sig om grabbarna med skinnpaj och extrema åsikter tog över samhället. Den här bilden levde kvar i samhället och media långt efter mina ungdomsår. Den underhölls regelbundet av pompösa röster i massmedia, vilka aldrig missade ett tillfälle att fördöma rasism, nazism, extremism och annan de-kommer-att-äta-era-bebisar-ism på modet. Åren gick och de ”läskiga” nynazisterna fick ölmage och hankade sig fram i tillvarons träsk. Det framstod som allt mer osannolikt att dessa figurer skulle kunna ta över samhället och göra om det till totalitarismens högborg.

Men anfallet mot demokratin, mot yttrandefriheten och våra grundlagsskyddade rättigheter kom ändå! Självfallet från ett helt annat håll. Det kom från de krafter vi hade fått lära oss var ”de goda”; det heliga FN, det människovänliga och idealistiska WHO, World Economic Forum och de inhemska så kallat folkvalda politikerna. Den som inte förstod det innan fick år 2020 med all önskvärd tydlighet erfara varifrån det stora hotet kom. Det rådde inte längre något tvivel. De ”goda” världsorganisationerna tog med ens av sig masken och blottade sin verkliga monstruösa natur. Och deras små lakejer runt om i världen verkställde deras order om att införa världsdiktatur. Miljarder människor berövades sina mest grundläggande rättigheter, som rätten att mötas och att röra sig fritt i samhället, och allt skyldes på ett litet virus. Friska människor placerades under husarrest, friska människor som misstänktes ha kommit i kontakt med smittade placerades i karantänläger, människor som brutit mot restriktionerna dömdes till fängelse eller dryga böter. I flera länder mördades människor av staten för brott mot de restriktioner som påstods behövas för att skydda deras liv (sic!). Människor som protesterade mot det kvasimedicinska tyranniet möttes av ett brutalt polisvåld. I samband med utlysningen av plandemin rullade politiker och myndigheter ut en veritabel polisstat, med en ny form av teknologisk infrastruktur för övervakning där människor spårades med allt från appar till drönare. Med ett virus som ursäkt isolerades människor från varandra och många gamla fick tyna bort och dö i ensamhet förbjudna att träffa sina nära och kära. Hundratals miljoner människor, enligt officiella siffror från FN en miljard, blev arbetslösa p.g.a. av nerstängningar och restriktioner. Inte minst var det en storslakt på den självägande medelklassen när små- och medelstora företag slogs ut av ibland årslånga lockdowns. Restriktionerna slog även ut turismnäringen i många länder. Under åren innan fanns en positiv utveckling där den extrema fattigdomen successivt minskade, men nu kastades världens folk tillbaka flera decennier och svält och fattigdomsrelaterade sjukdomar ökar igen.

När globalisterna och deras läkemedelsbolag prånglade ut ett vaccin på rekordtid inleddes nästa brott mot mänskligheten. Miljontals människor har nu dött eller blivit allvarligt skadade av de hastigt villkorat godkända vaccinen. Blodproppar, myokardit, neurologiska sjukdomar och cancer är bara några av medicinska effekterna av covidvaccinerna. Många läkare som varnat för biverkningarna har fått sina läkarlegitimationer indragna. De som vägrade ta del av vaccinationsprogrammet utsattes för tidernas värsta demoniseringskampanj och blev utestängda från samhället när vaccinpassen infördes. Miljontals människor fick sparken från sina arbeten för att de stod upp för sin fysiska integritet och vägrade låta sig utnyttjas som försökskaniner åt läkemedelsbolagen.

Och trots att allt detta händer framför ögonen på hela jordens befolkning väljer ändå vissa människor att skylla på allt och alla utom de uppenbart skyldiga. Med hjärnor som uppenbarligen inte uppdaterats sedan 1984 hävdar mentalt snöpta gaphalsar att alla problem som möjligen finns beror på rasism, nazism, extremism, och klimatet såklart. Ja, det är läskigt att se världen utan filter, men det är ett måste om man är mer angelägen om att slåss för sina barns överlevnad än för sin egen rätt att sitta ifred och dumglo på SVT.

Här är en oljemålning jag målade för många år sedan ” Pojken vid stenen”. En målning som för övrigt också blev anklagad för extremism av en strömlinjeformad konstkritiker på Sveriges Radio.

Skribent Markus Andersson

Tryck av originalverket ”Pojken vid stenen” kan köpas via Svenska Morgonbladets Webbshop