Prenumerera
Prenumerera

Tove 21 hittats död – kroppen ska obduceras

En död kvinnokropp har hittats i Vetlandatrakten under onsdagseftermiddagen, enligt polisens presstjänst. Åklagarmyndigheten uppger att kroppen hittades under en ”riktad polisinsats”. Kroppen kommer nu att obduceras.

– Nu kommer en rättsmedicinsk obduktion att genomföras för att utreda dödsorsaken av den upphittade kroppen. Kriminaltekniska undersökningar pågår vid platsen där personen påträffades, säger kammaråklagare Adam Rullman i ett pressmeddelande från Åklagarmyndigheten.

Under kvällen höll polisen en presskonferens i Vetlanda där de bekräftade att kroppen är den av Tove 21 som varit försvunnen i flera veckor.Två unga kvinnor omhäktades idag misstänkta för människor av Tove, enligt åklagarmyndighetens presstjänst.