Prenumerera
Prenumerera
By Mfa.am, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=112657364

Lavrov öppen för möte mellan Putin och Biden

Våldet trappas nu återigen upp i Ukraina efter att bron mellan Krimhalvön och Ryssland sprängts. Ryssland anklagar Ukraina för det hela och svarade med vedergällning via bombning av flera Ukrainska städer.

Men trots denna upptrappning verkar Moskva intresserade av att hitta en lösning på konflikten.Rysslands utrikesminister Lavrov verkar nu vara öppna för att samtala med väst om Ukraina och kan tänka sig ett möte mellan president Vladimir Putin och USA:s president Joe Biden under G20-konferensen i november, rapporterar The Guardian.

The Guardian hänvisar till vad Sergej Lavrov, Rysslands utrikesminister, säger i en intervju i rysk statsmedia-.