Prenumerera
Prenumerera
Av I99pema - Eget arbete, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=48535100

Påkörning vid Burgårdens gymnasium i Göteborg – skolan låser dörrarna

Svenska Morgonbladet rapporterade häromdagen om två tonårspojkar som blev påkörda av en bil som tre andra tonårspojkar körde utanför Burgårdens gymnasium i Göteborg. Det hela har rubricerats som grov misshandel. Anonyma källor hade initialt informerat Svenska Morgonbladet om att det handlade om en droguppgörelse och detta har nu bekräftats av polisens presstjänst som en av deras teorier.Skolan väljer nu att låsa dörrarna vid Gymnasieskolan, säger utbildningschef Nicklas Faritzson till SR. Vanligtvis har skolan haft dörrarna öppna vid terminsstart tills alla elever fått sina passerkort. Men på grund av dådet kommer nu personal stå vid entrédörrarna och ta emot eleverna, rapporterar SR.