Prenumerera
Prenumerera
© Svenska Morgonbladet

Gustav Kasselstrand: Backar inte för det ”politiska och mediala etablissemanget”

Alternativ för Sverige är i full gång med sin valrörelse. De fick exempelvis medial uppmärksamhet när deras valupptakt den 6 augusti av polisen tilläts genomföras på Norra Mälarstrand, precis invid där årets pridetåg i Stockholm skulle utgå ifrån.

Partiledaren Gustav Kasselstrand framhöll i en tal från valupptakten, som partiet sprider på facebook, att AfS är en tydlig och fast ”svenskvänlig kraft…den kraften står vi för även i det här valet…”.

-Alternativ för Sverige har ryggrad vi har integritet vi är inte beredda att stå på huvudet inför de mobbare som styr det politiska och mediala etablissemanget, fortsätter partiledaren med och säger därpå…– Vi gör detta trots att vi hela tiden möts av ett massivt motstånd från krafter i det här landet som inte vill att vi ska tala om det här…från krafter i det här landet som inte vill ha konkurrens.

Priderörelsen försökt genom hot och offentliga uttalanden få AfS:s valupptakt att avlägsnas ifrån Norra Mälarstrand, någoting som priderörelsen inte lyckats genomdriva.

– Vi fortsätter, vi har gjort det hela tiden, därför är det nästa löjeväckande att se att hbtq-vänstern vill få oss att flytta på oss när vi hade ett grundlagsskyddat och tillståndsgivet möte idag”.