Prenumerera
Prenumerera

Frihetsrörelsen skapar en parlamentarisk gren – Partiet Frihet lanseras i Stockholm de 3 september

Frihetsrörelsen har nu tagit beslut om att skapa en parlamentarisk gren. Det nya partiet kommer heter Partiet Frihet och lanseras på en manifestation den 3 september på Norra Bantorget i Stockholm.

Max Winter och Natalie Jonsson, vilka är nyckelpersoner bakom frihetsrörelsen, är dessutom drivande bakom denna partisatsning.

I ett pressmeddelande som Svenska Morgonbladet tagit del utav poängterar frihetsrörelsen att ”ingen av de nuvarande småpartierna kommer att lyckas få igenom ett maktskifte i årets val. Vi behöver därför samla krafterna för framtiden, med någonting nytt.”Partiets företrädare menar att det behövs ett nytt parti som revolutionerar det politiska landskapet, ”utan färg eller ideologi. Med värdegrunder som enar människor för frihetsfrågorna i Sverige.”

Därför har detta parti, enligt pressmeddelandet, bildats för att ”etablerar framtidens politik”. Företrädarna tror att partiet kommer ha stor genomslagskraft och vara ett forum för förslag som skapar nya idéer som kan förändrar samhället på riktigt.

”Partiet Frihet går även att rösta på i årets val, även om siktet är inställt på framtiden”, markerar de avslutningsvis i pressmeddelande.

På telefon till Svenska Morgonbladet berättar Max Winter att partiet kommer lansera ett revolutionerande program av förslag som verkligen möter de problem och utmaningar som vårt samhälle har, utan att att begränsas av ”ideologiska skygglappar.” Han förklarar att dessa förslag kommer offentliggöras inom en snar framtid.

Mer information finns att hitta på manifestationens facebooksida.