Prenumerera
Prenumerera

Granskande journalisten Christian Peterson deltar vid helgens Bok – och Mediamässa

Christian Peterson är känd som ledande fältjournalist hos Exakt24 där han granskar vänsterextremister som begår brott och utövar våld mot politiska meningsmotståndare.

Christian kommer att medverka vid Bok -och Mediamässan som går av stapeln 20 augusti i Stockholm. Där kommer han att medverka vid en paneldiskussion kring just hans kompetenssfär inom alternativmedia gällande hur den utomparlamentariska högern bättre ska arbeta för att nå ut med sitt budskap och granska meningsmotståndare och den korrumperade makteliten.

”Mässan är viktig för att det finns en väldigt stor del av svenska folket som har uppfattningar som media tystar. Egentligen är det inte medias uppdrag att tysta utan snarare att rapportera hur det faktiskt ligger till. Christian menar att mässan skapar förutsättningar för det fria ordet och fri media som då kan utmana den åsiktskorridor som etablerad media byggt upp. Han bedömer att miljontals människor i Sverige har åsikter och perspektiv som inte lyfts fram över huvudet för att media och etablissemanget har en egen agenda, helt åtskild ifrån folkviljan.

”Bok – och Mediamässan kan vara en vändpunkt där man tar tag i obekväma sanningar så att Sverige finns kvar som nation om 100 år”. Christian anser att denna öppna diskussion om samhällsproblemen är avgörande för nationens överlevnad.

”Jag medverkar vid mässan för att jag vill bidra med min kompetens. En stor del av de som kommer följer mig på sociala medier och vet vem jag är och jag vill föreläsa och berätta om det jag jobbar med som granskande journalistik av vänsterextremister och som invandringskritisk opinionsbildare” säger han avslutningsvis under vårt samtal.Christian kommer dessutom debattera om huruvida uthägningar ska användas som politisk arbetsmetod mot kommunisten Robert Matthiasson som anser att Christian gör fel i att hänga ut vänsterextremister.

Köp din biljett till Bok och – Mediamässan via Svenska Morgonbladet. Klicka på länken här nedan för biljettköp och mer information!

Biljett – Svenska bok och mediamässan 20 augusti (svenskamorgonbladet.se)