Prenumerera
Prenumerera

Centerpartiets Ungdomsförbund kritiserar Lööfs utspel om att sitta i S-regering

Centerpartiets ungdomsförbund är kritiska till att partiledaren Annie Lööf nu öppnar upp för att sitta i en Socialdemokratisk regering. Detta besked offentliggjorde hon idag.

Centerpartiets ungdomsförbund heter CUF och har offentligt kritiserat partiledarens utspel.
”CUF är kritiska till att C innan valet öppnar för att sitta i en S-regering. Vi går till val som ett självständigt liberalt parti och bör stödja det alternativ som genomför mest C-politik. Ett borgerligt liberalt parti måste hålla dörren öppen för fler regeringsalternativ.”, skriver ungdomsförbundet på Twitter.– Jag engagerade mig trots allt politiskt för att få en borgerlig alliansregering, säger Cufs första vice ordförande Caroline von Seth till DN. Flera andra personer inom C har reagerat starkt på Lööfs linje.