Prenumerera
Prenumerera
© Jeff Ahl

Jeff Ahl om Bok -och Mediamässan och AfS viktigaste valfrågor

AfS-toppen Jeff Ahl kommer att delta vid Bok – och Mediamässan den 20 augusti i Stockholm. ”Mässan är viktig då det är ett forum där alla oaktade åsikter kan mötas för att debattera viktiga frågor, detta medan PK-mässor och liknande forum endast bjuder in mainstreamdebattörer som i huvudsak ändå tycker lika i många avgörande frågor”, säger Jeff när vi tar kontakt med honom. Yttrandefrihet har alltid varit en viktig fråga för AfS som bland annat vill avskaffa lagen om Hets mot Folkgrupp enligt partiets idéprogram.

Jeff anser att så många som möjligt borde delta vid mässan ”på grund av möjligheten att gynna fritt åsiktsutbyte”. Han närvarar huvudsakligen som representant för partiet Alternativ för Sverige. Partiet kandiderar till kommun, landsting och riksdag i höstens val.

Vi samtalar kring valfrågor med Jeff och han lyfter då fram de viktigaste frågorna för AfS i denna valrörelsen. Återvandringsfrågan känner vi givetvis igen från valrörelsen 2018,”Vår viktigaste fråga är återvandringsfrågan”, konstaterar han, ”men jag kommer till exempel debattera säkerhets- och försvarspolitik, där det blir viktigt att lyfta fram vikten av ett upprustat starkt svenskt försvar”, säger han distinkt till oss. Därpå förklarar han att AfS vill” avbryta NATO-ansökningsprocessen och istället arbeta för ett försvarsförbund med Finland, som på sikt kan bli ett nordiskt försvarsförbund när Danmark och Norge insett att stormaktsalliansen NATO inte är gynnsam för våra nordiska intressen”.

Köp din biljett till Bok och – Mediamässan via Svenska Morgonbladet. Klicka på länken här nedan för biljettköp och mer information!

Biljett – Svenska bok och mediamässan 20 augusti (svenskamorgonbladet.se)