Prenumerera
Prenumerera

Krönikör Emilia Ögell: Kära nättroll

Min senaste krönika var en trollmagnet. Kritiken var främst riktad mot att Frihetsrörelsen skulle ha censurerat privatpersoners kommentarer men ingen kunde ge ett konkret exempel. För mig blir det tydligt att det är människor vars syfte är att försöka smutskasta rörelsens rykte och de människor som engagerar sig.

Kära troll, med risk för att jag trampar dig ännu mer på tårna, allt kretsar inte kring dig och din kommentar och det är heller inte det min krönika om censur refererar till.

Jag har nolltolerans mot troll-konton eller dessa fingerpekande människor som försöker hitta fel i allt. Ni som följer mainstream media slaviskt och dyrkar vårat befintliga styre, ni har inte funderat på att vidga era vyer? Ni som själva saknar kritiskt tänkande i det stora hela men trots detta tar er rätten att kritisera eller trolla på nätet. Ni som gör mer research före ni köper en teknikpryl jämfört med innan ni injicerar nödgodkända kemiska substanser in i kroppen. Har ni aldrig tänkt på att ni kan reklamera er teknikpryl men inte eran kropp?Problemet kring censuren är större än enskilda privatpersoners kommentarer på Facebook och bara det att ni tror att det handlar om just detta, påvisar att ni inte har den minsta aningen om de psykologiska krig som nu pågått under en längre tid varpå censuren är en del av detta och bidrar till en ensidigt världsbild.

För er som har dörren på halv glänt och har stått i dörröppningen ett tag, till er vill jag rekommendera er denna dokumentär på 1 timme:

MONOPOLY: Who Owns the World? – “Best Documentary Ever!” (stopworldcontrol.com)

Krönikör Emilia Ögell