Prenumerera
Prenumerera
© Svenska Morgonbladet

Öland: Man anhållen för våldtäkt på minderårig flicka på Böda Sands camping

En man i 20-årsåldern misstänks för att ha våldtagit en minderårig flicka under natten till idag. På sin hemsida skriver polisen att flickan är i tonåren och det hela ska ha hänt i Borgholms kommun. Mannen är anhållen men inte häktad. Det hela ska ha hänt utomhus på Böda Sands camping.

– Vi fick kännedom om detta under natten, någon närmare tidpunkt har jag inte, säger Filip Annas vid polisen i region syd till Expressen.Polisens presstjänst vill inte lämna ut några fler detaljer i nuläget när Svenska Morgonbladet ringer men förklarar att en åklagare är inkopplad och att de försöker få en tydligare bild av när och exakt var allting ska ha skett. De letar fortfarande efter fler vittnen och vill därför av undersökningstekniska anledningar inte upplysa media om vad som kan ha hänt.

Det har dock kommit fram till flera medier att den misstänkta våldtäkten ska ha genomförts utomhus på Böda Sands camping.

ANDRA HAR OCKSÅ LÄST