3 17.8 Polisen sköt mot bönder som ifrågasätter ”Great Reset”
Prenumerera
Prenumerera

Polisen sköt mot bönder som ifrågasätter ”Great Reset”

Nederländska politiker har beslutet att kollektivistera bondgårdar med hänvisning till arbetet mot kväveutsläpp och ”klimatet”, rapporterar Newsdesc. Bönder har protesterat och protesterande bönder i Nederländerna har beskjutits av polis. Fox News påstår att den nederländska regeringens agerande är ett resultat av att politikerna allt mer vill kollektivisera för att skapa en ny samhällsform som av vissa debattörer kallas för ”Great Reset”. Eva Vlaardingerbroek intervjuades av Fox New när hon framförde just sådana tankar. Hon känner att politikerna i större utsträckning vill kollektivisera världens resurser och drar paralleller till det som hände i Sovjetunionen.The Epoch Times skildrar hur krav på småskaligare verksamheter ifrån politiskt håll gör att många Nederländska jordbrukare på sikt kommer gå på knä och gå omkull så att deras verksamhet kan köas.