Prenumerera
Prenumerera
Bilden på Lamin är en Screenshot ifrån youtube/ Bilden på Zara Larsson Av Tore Sætre - Eget arbete, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=55206871

Zara Larsson om brottsdömde pojkvännen från Gambia – ”jag älskar dig” – ”gör mig mer ärlig”

Vänsterfeministen och popsångerskan Zara Larsson har länge varit en förebild för många unga tjejer. Hon är 24 år gammal och erkänner för ett år sedan i en intervju med nyhetsbyrån TT att hon missbrukat narkotika. Hennes pojkvän heter Lamin Holmén och härstammar ifrån Gambia. De båda ska ha ”rökt mycket gräs”, enligt Larsson.

– Jag har rökt mycket gräs under mina år, nu har jag slutat med det. Jag är trött på den känslan, den fick mig att känna mig lite ångestfylld, sade hon till TT. Hon påstod att det var tiden hon spenderat i ”LA”, där narkotikarökande är en modetrend, som påverkade henne.

Detta var erkännande ifrån början av 2021. Lamin var redan då dömd för narkotikabrott här i Sverige. Lamin Holmén dömdes för narkotikabrott av Eskilstuna tingsrätt i november förrförra året, efter att ha blivit tagen på bar gärning på sitt hotellrum. Han ska ha försökt göra sig av med cannabisen genom fönstret men ordningsvakten hann gripa honom innan.

Ett år har gått och ändå har inte Larsson begripit någonting.

Nu, ett år senare hyllar hon pojkvännen på sin instagram. ”Ibland tittar jag bara på dig och GRÅTER för att jag älskar dig så mycket”, skriver hon om Lamin.

Hon anser att den kriminelle pojkvännen lyfter henne och att han är en ledstjärna i hennes liv.

”Du tar fram mina bästa sidor. Du gör mig mer ärlig, mer motiverad, mindre orolig, mer älskande och bättre på att kommunicera.”, skriver hon därpå.

De har varit ett par i två år och Larsson anser att pojkvännen kan läsa hennes tankar.