Prenumerera
Prenumerera

Svenska Morgonbladets telegramkanal utsattes för sabotage – ny kanal har skapats

Under föregående veckan stängdes Svenska Morgonbladets telegram-/instagramkanal ner av en obehörig aktör. Det är den fördetta riksdagsledamoten Pavel Gamov som är ansvarig för sabotaget mot vår sociala mediakanal. Han har haft ett brokig och turbulent förflutet under sina år i Sveriges riksdag. Enligt folkbokföringsdatabasen heter han idag Alexander Gamov och bor, trots 31 års ålder, hos sin fader i Uppsala.

Svenska Morgonbladet är en produkt av ideella krafters skrivarglädje med viljan att främja konservatism och nationalism i Sverige. Det är väldigt problematiskt att våra kommunikationskanaler saboteras av en aktör som inte vill den nationella rörelsen väl.

Föreningen som driver sidan heter Föreningen för sverigevänlig information. Pavel Gamov har varit aktiv hos oss men har nu förbrukat vårt förtroende. Ett uteslutningsärende bereds just nu av föreningens styrelse mot honom.

Det har under helgen kommit till vår kännedom att han agerat på liknande vis mot alternativmediakanalen Perspektiv TV.

Vår nya telegramkanal går att hitta via länken. 

Erik Hammarberg

Ordförande

Föreningen för sverigevänlig information