Prenumerera
Prenumerera
© Svenska Morgonbladet

Explosion vid radhus i Vellinge – Skottlossning på Badplats – Stökig natt i Stockholm

Det har återigen varit en stökig natt i vår huvudstad.

Klockan 01.05 larmades polisen om en misstänkt skottlossning vid Nytorpsbadet i Stockholm.

– När man kom fram till platsen kunde man konstatera att det varit en skottlossning. Det var skotthål vid platsen, säger Mats Eriksson, presstalesperson för Stockholmspolisen. Av allt att döma har ingen person kommit till skada, enligt polisen. Detta var en av många våldsincidenter i huvudstaden.

2 timmar senare hördes höga smällar i Skånska Vellinge. Väl på plats insåg polis och räddningstjänst att en detonation exploderat vid ett radhus. Flera rutor i bostaden är skadade. De boende var hemma under attacken.

”Platsen spärras av och nationella bombskyddet samt polisens tekniker kommer att arbeta där under dagen. En anmälan om allmänfarlig ödeläggelse upprättas.”, skriver polisen dessutom på sin hemsida.