Prenumerera
Prenumerera
beata - försvunnan - Malmö
© Polisen

Beata fick avslag för kontaktförbud – nu är hon spårlöst försvunnen

För ett tag sedan ansökte Beata Ratzman, 32, om kontaktförbud mot den man som nu sitter anhållen misstänkt för människorov på henne. I lördags anmäldes Beata som försvunnen, vilket resulterade i hela det händelseförlopp som nu utspelar sig. Under dagen drog polisen i gång en större sökinsats vid en damm i Malmöstadsdelen Oxie. Strax före 17 tiden spärrade polisen av ett område vid dammen.

– Vi har drönare, hundpatruller, rytteriet och många andra patruller på platsen, säger Rickard Lundqvist som är presstalesperson på polisens ledningscentral, enligt SVT.

Det var för två veckor sedan Beata fick avslag på att få ett kontaktförbud mot den 50-åriga man som hon kände kunde utgöra en fara för henne. Han är sedan tidigare anmäld för olaga hot mot henne. Hon har väldigt nyligen fått skyddade personuppgifter. Enligt anonyma källor till Svenska Morgonbladet har hon relativt nyligen genomgått en skiljsmässa. Beata har polska rötter.

Polisen eftersöker fortfarande tips om vart hon kan befinna sig, vilket tyder på att hon eller hennes kropp än inte har återfunnits.

Polisen erkänner dock att de gjort intressant fynd vid den aktuella dammen, enligt TV4 nyheter.