Prenumerera
Prenumerera
afs - torgmöte - kyrkovalet - islam

AfS håller torgmöte i Stockholm – vill ”ta tillbaka kyrkan” ifrån Islam och 68:a vänstern

Imorgon, den 4 september, är Alternativ för Sverige (AfS) det första partiet som ordnar ett riktigt torgmöte under denna kyrkovalsrörelse. AfS går till val på att ”Ta tillbaka kyrkan” ifrån 68-vänstern som började infiltrera den gamla statskyrkan under 1960-talet. Evenemanget kommer att hållas på Norrmalmstorg i Stockholm, kl. 14:00.

–  Torgmötet på lördag blir det första torgmötet vi håller på två år. Jag hoppas och tror att medlemmarna ser fram emot det lika mycket som jag gör, berättar partiledare Gustav Kasselstrand för oss.

– De andra nomineringsgrupperna verkar sömniga och ointresserade av kyrkovalet: de svarar inte på kyrkans mejl, vilket jag berättar om idag på vår kampanjhemsida, och de anordnar heller inga möten inför valet så som vi gör. Kyrkovalet är viktigt för oss och det visar vi genom att ha en offentlig valupptakt som alla kan besöka, poängterar han dessutom.

– Torgmötet utgör samtidigt också vår valupptakt till kyrkovalet den 19 september. Därför har vi sett till att anordna en stor medlemsfest på kvällen, som redan har ett mycket stort antal anmälda. Självklart sänder vi torgmötet live på våra sociala medier, så att de som inte har möjlighet att ta sig till Stockholm kan följa det hemifrån.

AfS som parti har växt medlemsmässigt det senaste året och de gör nu allt för att kanalisera denna medvind i ett val där valdeltagande är så lågt att all mobilisering bör vägas på en guldvåg.

– Målet med dagen är att ge ökad energi till våra medlemmar som gjort en fenomenal arbetsinsats i valrörelsen, och att övertyga alla osäkra väljare om att rösta på Alternativ för Sverige den 19 september, förklarar partiledaren slutligen.

Med sig på torgmötet har Gustav Kasselstrand den konservative prästen, Axel W. Karlsson, som profilerats i partiets kyrkovalsvideo. Där talar han varmt om ”tradition, nation och fmilj”. AfS vill att Svenska kyrkan återigen blir konservativ och bibeltrogen. Därpå ska kyrkan få en särställning i vårt land och arbeta emot den islamisering som AfS anser pågå i Sverige iställer för att samarbeta med imamer, vilket präster idag gör.

Dessutom talar AfS-toppen Jeff Ahl på torgmötet. Jeff är för många känd via sociala medier när han under en intervju med syrisk TV vägrade delta om intervjun skulle översättas. Vi kontaktar honom dagarna innan evenemanget.

– Vår återvandringspolitik vad avser rikspolitiken bygger i huvudsak på tvingande återvandring, men parallellt med detta är frivillig återvandring såklart något vi också vill bedriva”, säger Ahl bestämt till oss på Svenska Morgonbladet.

– Frivillig återvandring ger inte stor effekt som enskild lösning, men om missanpassade invandrare vet att de kommer tvingas hem är frivillig återvandring innan detta realiseras något som kommer bli mer och mer attraktivt för fler och fler. Kyrkan kan här bistå att hjälpa de som känner att de vill hem, men behöver en välvillig knuff i rätt riktning”, konstaterar han.

centerpartiet - ensamkommande flyktingbarn

© Migrationsverket

”Kyrkan är också mer än återvandring, nu när välfärdssamhället kollapsar till följd av massmigration, övertung byråkrati och en mängd andra onödiga utgifter… kyrkans välgörenhetsarbete är viktigt…alltså arbetet som riktar sig mot svenskar som hamnat utanför de skyddsnät de borde fångats upp av. Därför ska självklart kyrkan lägga pengar på välgörenhet och inte på deltagande i Pride-festivaler. Kyrkan ska heller inte huserafullvuxna afghanska asylfuskande män, vilket har avslöjats av Exakt24 och även var ett känt faktum innan det”, berättar han därpå.

Enligt flera källor som vi pratat med vill vänsterkrafter samla till motdemonstration och av allt att döma kan det bli en ideologiskt laddad atmosfär på Norrmalmstorg under morgondagen.