Prenumerera
Prenumerera
Ann - Linde - Armenien - folkmord
Av Ministerie van Buitenlandse Zaken. Cropped by GeMet. - 160905 Ann Linde minister EU zaken Zweden bij Koenders 2870, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=76011605

Sverige måste ha haft en stor ambassad i Afghanistan – 1100 lokalanställda har evakuerats till Sverige

Sverige har nu evakuerat över 1100 personer från Afghanistan. Vår utrikesminister Ann Linde offentliggjorde denna siffra igår och berättade att dessa personer är på den så kallade svenskt listan” som består av lokalanställda och deras familjer”, enligt SVT.

Ambassadspersonalen flögs redan hem när talibanerna var på intåg. Därpå vad de snack om alla dessa tolkar och lokalanställda som ambassaden haft vilka behövde komma i säkerhet. Men tolkarna var enligt Försvarsmakten anställda av Tyskland vilket innebär att det måste ha varit få lokalanställda kvar som vår vänsterliberala regering och globalister i högern vill ge skydd åt.

Migrationsverket beställde flygplan ifrån en svensk Försvarsmakt som knappt är stark nog för att skydda landet gränser. Nu har Herkulesplanen lyft ifrån Afghanistan och Ann Linde hyllade det lyckade uppdraget. Nu igår kom det i och för sig snyftuppgifter om att ambassadören grinat om det tuffa läget för Linde innan talibanernas inmarsch, via globalistägd media, för att uppmana våra politiker att öppna gränsen ytterligare.

Det märkligt är att Sveriges måste ha haft världen största ambassad där den samlade truppen av personer som förtjänar vårt skydd är 1100 människor, vilka nu ska försörjas av svenska skattebetalare.