Prenumerera
Prenumerera
Afs - torgmöte - kyrkovalet
© Alternativ för Sverige

Alternativ för Sverige håller torgmöte inför kyrkovalet på medborgarplatsen

Det sverigevänliga partiet Alternativ för Sverige planerar ett stort torgmöte på medborgarplatsen, Stockholm, lördagen den 4 september kl. 14:00, skriver AfS partiledare Gustav Kasselstrand i ett pressmeddelande under dagen. Torgmötet är del av en kampanjinsats inför kyrkovalet den 19 september, där partiet ställer upp med kandidater i samtliga svenska kyrkostift.

Torgmötet kommer hållas tillsammans med dansken, Rasmus Paludan, som driver det invandrings – och islamkritiska partiet Stramkurs.

– Jag hälsar Rasmus Paludan varmt välkommen till Sverige. Han är den tydligaste rösten för återvandring och mot folkutbyte i Danmark, precis som vi är i Sverige. Det är därför en självklarhet att vi samarbetar med varandra. Jag ser fram emot vårt gemensamma torgmöte, säger AFS partiledare Gustav Kasselstrand i ett pressmeddelande.

Alternativ för Sverige går till kyrkoval för att återställa den folkkyrka som fanns i Sverige innan 68: rörelsen skapade en kyrkoorganisation som tog ställning för postmodern sexualisering, HBTQ-propaganda och invandringslobbyn. AfS har som ambition att återskapa en konservativ kyrka vars verksamhet utgår ifrån kyrkans bekännelseskrifter, där bland annat traditionellt äktenskap och kärnfamilj förordas.

– Alternativ för Sverige är det enda partiet i Sverige som genomgående har den strikta återvandringspolitik som behövs. Omedelbart asylstopp, nej till anhöriginvandring, nej till kvotflyktingar, nej till integration och ja till massiv återvandring av de som inte har något att göra i Sverige. Om det svenska folket ska överleva måste detta göras! Vi kämpar i Stram Kurs i Danmark för samma politiska mål, skriver Rasmus Paludan via pressmeddelandet.