Prenumerera
Prenumerera
Ebba - bensin - olja
Av Poltikerveckan Almedalen - IMG_0963, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=70653640

KD vill sätta ”dödsstöt” mot bensin

Ebba Busch följer nu Miljöpartiets och utlovar att Kristdemokraterna ska verka för total avveckling av bensin och diesel från den svenska bränslemarknaden. FN:s nyligen presenterade klimatrapport har tydligen skapat klimathysteri hos även frikyrkorörelsens parlamentariska gren.

Återigen får västvärldenmedborgare höra av vänstervridna journalister och politiker att vi har begränsat med tid på att oss att ställa om klimatet. Det verkar nästan som att politikerna har styrkemätning kring vem som kan utstråla mest panik kring klimathysterin.

Kristdemokraternas skriver på Facebook att ”politiken” borde ”sätta in en dödsstöt mot kol och olja”. Av allt att döma kommer Kristdemokraterna agera för höjd skatt på bland annat bensin.