Prenumerera
Prenumerera

Soros närmaste vapendragare sex-utnyttjade unga kvinnor i sin New York-lägenhet

Wallstreet-bankiren Howard Rubin anses av många vara George Soros högra hand. Nu anklagar flera unga kvinnor honom för att ha begått sexuella övergrepp och våldtäkter mot dem, av BDSM-karaktär. Det hela ska ha hänt i dennes Manhattanlägenhet, skriver The Times. Rubin är 66 år gammal.

– Jag ska våldta dig som jag våldtar min dotter, uppges bankiren ha förklarat för en av kvinnorna, enligt Daily Mail.

Totalt stämmer sex kvinnor bankiren Rubin. Han är penningförvaltare åt Soros. Enligt kvinnorna ska våldtäkterna ha genomförts i en specialbyggt ”fängelsehåla” i densammes lägenhet. Dessa kvinnor ska all vara unga och blonda och blivit betalda 5 000 dollar var för ett sexpass i hans BDSM-rum.

Enligt kvinnorna ska bankiren ha överskridit framförhandlade regler som de hade förhandlat inför BDSM-sexet. Totalt krävs han på 18 miljoner kronor i civilrättsliga processer. En av kvinnorna som anklagar honom är en playboymodell.