Den amerikanska youtube-bloggaren Undead Chronic XIV reflekterar kring att Sverige är det land i världen som har högst andel Thaifruar till landets män. Youtubaren har vid tillfällen flera hundra tusen personer som lyssnar till en video.

Han ställer sig frågan varför svenska män inte vill gifta sig, skaffa barn med samt bidra med resurser till svenska kvinnor. Youtubarens svar är att svenska kvinnor är för maskulina och för aggressiva för att männen ska kunna attrahera dem och bli attraherade av dem. Han misstänker även att internettflirtande gör att kvinnors via Tinder lever i en drömvärld om vad för sorts man de ska kunna få vilket gör att de inte accepterar de vanliga svenska mannens inviter.

Även Tyskland verkar ha liknande problem enligt youtubaren, som dessutom påstår att andelen svenska män som söker thaifruar tredubblas det senaste decenniet.

Importfruar har nu blivit en het politisk fråga i Sverige. Han anser att de ”rasistiska feministerna inte vill bli utkonkurrerade av smalare mer attraktiva och mer subtila asiatiska kvinnor”.

Förra året krävde ett kvinnligt kommunalråd att staten borde utreda och begränsa antalet thaikvinnor som kommer till Sverige, säger han därpå.

Men han tycker det är besynnerligt att kvinnliga politiker och feminister ser det som helt ok att män ifrån våldsbejakande kulturer i Mellanöstern och Afrika invandrar till Sverige i stora mängder. Han förklarar det med att kvinnorna får ett maktövertag mot männens som kollektiv när det råder ett mansöverskott i bland annat Sverige.

Journalisten och feministen, Malin Lernfeldt, skrev förra året en ledare där hon bland annat ville göra det omöjligt för brottsdömda män att importera en fru men nämner ingenting om dömda män som invandrar till Sverige, i Hallands Nyheter.

Så tidigt som 2010 skrev Folkpartister Anne-Marie Ekström på sin blogg att importfruar borde förbjudas helt. Ekström satt i riksdagen mellan 2002-2006.

2013 kallade centerkvinnorna importfruar för en ”skamfläck”, rapporterade Expressen.

Undead Chronic XIV anser att Sverige borde öppna dörren för mer thaimassagesalonger med ”Happy Endings” så att överskottet av terroristbenägna män kan lugna sin sexuella frustration och därmed kanske sin benägenhet att begå våldshandlingar. Annars riskerar Sverige att översvämmas av de farliga män som de feministiska politikerna med glädje öppnar gränser för.