Prenumerera
Prenumerera
© Polisen

Polisen söker fortfarade vittnen för mordet på denna kvinnan i juni

Denna kvinna av vietnamesisk härkomst hittades död vid sjön Magelungen i närheten av Ågestabron, Stockholm. Upptäckten gjorde sommarkvällen den 22 juni. Ärendet har rubricerat som mord och polisen söker fortfarande efter vittnen som kan hjälpa utredningen framåt.

 

Kvinnan hittades livlös och naken i vattnet vid Ågestabron alldeles intill ett stillsamt villaområde, enligt Expressen.

Polisen vill framför allt hitta vittnen som kan redogöra för vilket sällskap hon hade den kvällen samt fler detaljer om de kläder som hon bär på bilder, kläder som fortfarande är försvunna. Även hennes väska med tillhörigheter har inte återfunnits. Bilden är ifrån kvällen den 21 juni vid Farsta Strands centrum. Det är troligt att hon skulle träffa någon den kvällen.

Sedan i juli är en man häktad misstänkt för mord. Men polisen söker fortfarande fler vittnen. Det är högst troligt att det var denna man hon skulle träffa den kvällen, enligt Expressen.