Prenumerera
Prenumerera
© Europaparlamentet

Alternativ för Tyskland varnar: EU har som avsikt att importera 70 miljoner afrikaner

Gunnar Beck är Europaparlamentariker för Alternativ för Tyskland och reagerar nu på de diskussioner som EU för kring att möjliggöra invandring ifrån Afrika.

Beck säger till RT att EU:s omtalade migrationspakt mycket väl kan klubbas igenom denna sommar och är ”mycket farlig”. Pakten innebär en centralisering av asylmottagandet inom EU. Detta ger Unionen mer makt att styra in migrationsströmmar till Europa utan att medlemsländerna får fullt veto kring sina egna asylkvoter.

– EU talade för inte så länge sedan om att importera upp till 70 miljoner afrikaner till Europa år 2035. Enligt min ödmjuka åsikt är det inte vad vi behöver för att modernisera vår ekonomi, säger Beck i intervjun med RT.

Gunnar Beck berättar att ingen i EU-kommissionen förnekar att de planerar att importera mer invandrare. Han varnar för att Unionen kommer börja genomföra denna plan efter att coronarestriktionerna släpper i sommar. Enligt AfD:s Europaparlamentariker är migrationspakten en väg till mer invandring till ett Europa som redan är socialt och ekonomiskt överbelastat.

Vid sidan av de ungerska, italienska, franska och spanska nationalisterna i Europaparlamentet är AfD en av de starkaste krafterna som försvarar ett etniskt homogent Europa.

Gunnar Beck är PhD i rättshistoria ifrån Oxford Universitet där han doktorsavhandling handleddes av professor Sir Isaiah Berlin.