Prenumerera
Prenumerera
© Patrik Svedberg, Personerna i bilden har ingen koppling till artikeln

Åtal: Förnedringsattack med sexualla motiv mot minderårig flicka i Trollhättan

Flera personer förde ut en minderårig flicka i en skog utanför Trollhättan och tvingade henne att posera och röra sig framför en kamera utan kläder på kroppen.

Nio personer åtals nu för händelse ifrån förra sommaren. Dessa personer åtalas även för andra våldsamheter, enigt P4 Väst, vilket innebär att de troligtvis är kopplade till den intensiva brottslighet som invandrargängen i Trollhättan ligger bakom.

De åtalade är båda män och kvinnor mellan 15 oh 22 år. De misstänks bland annat för brottsrubriceringar sammankopplade till att ha tagit flickan till skogen och utsatt henne för kränkningar och misshandel av sexuell art.