Prenumerera
Prenumerera
Mord - Södertälje
Av Holger.Ellgaard - Eget arbete, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=10642887

Södertälje: Man hittad död i lägenhet

En man har hittats död i en lägenhet i Södertälje. Mannen har varit saknad av dennes anhöriga, vilket resulterade i att polisen sökte igenom hans lägenhet och fann honom död. Mannen är i 35 årsålder och hittades avliden i en lägenhet i Södertäljeförorten Mariekäll. Enligt polisens hemsida har de inlett en förundersökning gällande mord.

– En samlad bedömning av omständigheter ger oss anledning anta att ett brott har begåtts. En teknisk undersökning av brottsplatsen påbörjas precis nu, säger Ola Österling, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Polisen har genomfört dörrknackningar i området för att hitta vittnen men berättar inte mera ingående om varför de misstänker mord, enligt Aftonbladet.