Prenumerera
Prenumerera
Sverigedemokraterna pride

SD i Stockholms stad lägger prideflaggan högst på sin facebooksida

Sedan i Mars har i SD Stockholms stad lagt upp en prideflagga som bakgrundsbild på sin facebooksida!

Flera kritiska kommenterar ifrån deras facebookföljare kommit under bilden.

”Jag är homosexuell, men jag vägrar använda Prideflaggan. Den är en symbol för vänsterpolitik och deras hat mot heterosexuella. Jag använder enbart den svenska flaggan” skriver en person.

Sverigedemokraterna har de senaste åren visat allt större liberala och globalistiska tendenser. De har bland annat lämnat sitt krav på Swexit och därpå slutat använda assimileringsbegreppet. Assimilering innebär att personer ifrån en främmande kultur totalt anpassar sig till det nya landet och överger sin gamla kulturella identitet.

När Oskar Sjöstedt presenterade SD:s barnbidragsreform i förra veckan, i SvD, kallade han den för en ”integrationsåtgärd”. Ordet integration innebär ett sammanflätande samspel mellan den befintliga kulturen i ett land och den nya som invandrat.