Prenumerera
Prenumerera
© Screenshot youtube

London: Fredlig coronaskeptisk demonstration urartade när polisen började bruka våld

Minst 33 person greps för restriktionsöverträdelser i London denna helg. En restriktionskritisk demonstration hölls med tusentals deltagare som marscherade genom centrala London som markering mot de restriktioner som idag inskränker demokratiska fri och rättigheter, enligt RT.

Arrangemanget påbörjades på ett fredligt vis på lördagsmorgonen. Polisen bevakade inledningsvis demonstrationen på ett lugn vis. Men när polisen började arrestera demonstranter blev allting mer våldsamt. Demonstranterna gjorde då aktivt motstånd med hänvisning till deras demokratiska rättigheter.

Tidigare Labourledaren Jeremy Corbyns bror, Piers Corbyn 73, var en av demonstranterna då han själv är vaccinkritiker och coronaskeptiker, rapporterar RT.