Prenumerera
Prenumerera
Piers Morgan Meghan Markle
By iDominick - https://www.flickr.com/photos/82924988@N05/15805867325/, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=37145280

200 000 signerar upprop till stöd för Piers Morgan

Journalisten och TV-personligheten Piers Morgan tvingades lämna Good Morning Britain för att han ifrågasatte Meghan Markles attack mot den brittiska drottningen. Nu har Morgon hyllats i ett upprop undertecknat av 200 000 fanns som vill att han återinställs som programvärd för Good Morning Britain. Detta är en klart större mängd än de ca 41 000 som klagade på hans inställning till Meghan Markle.

Han väljer trots detta att inte kämpa för att få komma tillbaka som programmets värd. Men han är positiv för det stöd han fått och även lite förvånad.

På sin Twitter kommenterar han händelsen.

“I won’t be going back, but thanks to everyone who has signed these petitions. Normally, people start petitions to have me fired or deported, so this is a pleasant surprise,” he tweeted on Thursday, pointing to petitions that have accumulated in excess of 200,000 signatures in total.