Prenumerera
Prenumerera
Esbjörn Ebba husaffären
By http://politik.in2pic.com, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=43757746

Ebba Busch anmäls för grovt förtal i anslutning till husaffären

Ebba Buschs huskonflikt med den 81-åriga Esbjörn fortsätter. Mannens juridiska ombud ska nu polisanmäla KD-ledaren för grovt förtal, enligt flera Svenska mediakällor.

Den 81 åriga mannan hade gjort en ansökan om god man när avtalet ingicks med Ebba. Enligt vissa källor är inte alla bitar av avtalet bevittnat utifrån konstens alla regler. Trots detta fortsätter konflikten.

I ett facebookinlägg i fredags argumenterade Ebba Busch sin sak kring allt det här och i det inlägget utpekade hon Esbjörs ombud som brottslig. Inlägget kommer nu att leda till en anmäla för grovt förtal.

– Anmälan gäller Ebbas inlägg på Facebook från i fredags, sen har inte jag så mycket mer att säga om det. Jag vill inte tappa fokus från fastighetsaffären, därför ger jag inga kommentarer utan hänvisar till min advokat, säger ombudet till SvD.