Prenumerera
Prenumerera
By Ilya Varlamov - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=80880655

Anhängare till liberalen Navalnyj har anfallit Navalnyj-kritiska demonstranter

Den fängslade oppositionspolitikern, Aleksej Navalnyjs fru, Julia Navalnaja, har varit inblandad i stora våldsamma demonstrationer i Moskva och har därmed gripits. Det finns en bild som cirkulerar på sociala medier där hon tar bild på sig själv i en polisbil.

”Ursäkta för den dåliga kvaliteten. Väldigt dåligt ljus i polisbilen”, skriver hon i bildtexten på sin Instagram, enligt SVT.

Enligt Russia Today har demonstranterna agerat våldsamt mot en Navalnyjkritisk manifestation och manifestationens anhängare tvingades fly upp i lyckstolpar för att inte bli anfallna. Därifrån har de blivit nerdragna av Navalnyj-supportrar.