Prenumerera
Prenumerera
© Madeleine Lilja

Krönikör Madeleine Lilja: Att rapparen Yasin får skriva inifrån häktet? Reagera!!

Rapparen Yasin: Häktad misstänkt på sannolika skäl för stämpling till människorov tycker att samhället är problemet

”Samhället sätter käppar i hjulet” är hans instinktiva reaktion – vilken naiv och narcissistisk jubelidiot han är och hur är det möjligt att han som häktad kan sitta och publicera uppdateringar på instagram? Varför reagerar ingen på det?

Screenshot ifrån Instagram

Och självklart är det systemets fel att vederbörande hamnar inför i häktet och ställs inför skranket. Det egna ansvaret har han ju inte alls. Han liksom står över det.
Yasin vet exakt vad han ska säga för att få värdegrundsdemokraterna med sig, dum är han inte. Är förmodligen inte ointelligent. Sannolikt har han förstått precis hur han ska uttala sig, vad han ska säga för att få dessa ”demokratisoldater” på sin sida.
”Värdegrundsdemokrater är beredda att offra demokratiska grundprinciper för att säkra sin makt. Därför behövs fler partier bestående av vanliga människor med vanliga jobb, som brinner för en sund politik som gynnar vanligt hyggligt folk. Partier som står upp för din rätt att framföra din åsikt obehindrat, i enlighet med existerande svensk lag.”
Madeleine Lilja är en gästkrönikör och samhällsdebattör
Stötta gärna henne genom att Swisha henne en slant till 0763 019220